Biodden Brygge ovenfra

Kunsten å la seg begeistre

Å bo helt i sjøkanten handler om å realisere drømmen om mye sol, lukten av salt sjø og lyden av yrende båtliv. På Biodden Brygge får du alt dette samtidig som du bor sentralt i Grimstad by.

Våre lyse og romslige leiligheter er praktisk innrettet og det medfølger sportsbod, parkeringsplass og muligheter for båtplass.

Biodden_brygge bakkenivå

Ny arkitektur i samspill med tradisjon og historie

Når vi nå bygger nytt i et av Grimstads mest karakteristiske trehusmiljø, forplikter vi oss til å ta estetiske valg som tar hensyn til tradisjonell byggeskikk som finnes fra før. Leilighetene er konstruert etter dagens behov samtidig som de gir honnør til de tradisjonsrike boligene i nabolaget.

Biodden Brygge sett fra havet

Moderne leiligheter

Våre 21 leiligheter er fordelt på tre bygg mellom den historiske Fiskepiren og Bioddens karakteristiske sjøfront. Det er et nytt bygg på en av Grimstads beste boligtomter.

Felles for alle leilighetene er at de har funksjonelle planløsninger med moderne utforming og materialvalg, uavhengig av størrelsen på leiligheten som du velger.

Det medfølger sportsbod, parkeringsplass og muligheter for båtplass.

Leilighet C32 (digitalt møblert).

Leilighet C32 (digitalt møblert).

Sol ute, sol inne

Leilighetene har sør- og vestvendte balkonger mot havna og byfjorden og i kombinasjon med de store vindusflatene i hver leilighet, gir det et naturlig lys og åpenhet mot omgivelsene.

Biodden Brygge- Leilighet E12.

Leilighet E12 (digitalt møblert).

Nærhet til alt

På Biodden brygge kan du nyte livet i vannkanten, i ditt eget hjem, og glede deg over at det kun er en kort spasertur til butikker, restauranter, bibliotek og kulturhus.

Dette er en sjelden mulighet for deg som ønsker å bo ved sjøen med kort vei til byens sentrum!

Grimstad – en dynamisk sørlandsby

Grimstad er en fremtidsrettet småby i Agder og satsningen på forskning og teknologi gjør at stadig flere søker seg til de mange attraktive jobbmulighetene kommunen og regionen tilbyr. Dette i kombinasjon med muligheter for et aktivt friluftsliv til sjøs og på land gjør Grimstad til et godt sted å bo.

Kort vei til og fra jobb

Grimstad ligger sentralt i et variert arbeidsmarked preget av store og ekspansive offentlige og private virksomheter. Grimstad og omegn har en godt utbygd infrastruktur som gjør reisevei kort og effektiv. Dette betyr at bolig i Grimstad vil være et riktig valg selv om arbeidsstedet er lokalisert til en av nabobyene.